۱۳۹۹ دوشنبه ۷ مهر
افتتاح شركت هاي دانش بنيان دردانشگاه علوم پزشكي جهرم
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي جهرم گفت: بسترسازي هاي لازم جهت تاسيس و راه اندازي شركت دانش بنيان در سطح دانشگاه علوم پزشكي در حال انجام است.
ايجاد ارتباط بين مراكز دانشگاهي و مراكز صنعتي از طريق تاسيس شركت هاي دانش بنيان صورت خواهد گرفت و اين امر به ارتقاء شاخص هاي اقتصادي جامعه و كارآفرين منجر خواهد شد.

معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي جهرم با اشاره به تاكيد وزارت بهداشت بر امر تاسيس شركت هاي دانش بنيان در سطح دانشگاه هاي علوم پزشكي بيان كرد: تاسيس 20 شركت دانش بنيان از طرف هيات امناي دانشگاه تكليف شده و تاسيس اين شركت ها مي تواند زمينه عملي شدن ايده هاي اساتيد و فارغ التحصيلان دانشگاه ها و اجرايي شدن نتايج طرح هاي تحقيقاتي را فراهم سازد.

دكتر صلح جو خاطرنشان كرد: در همين راستا دفاتر توسعه فناوري سلامت و ابداعات و اختراعات و نوآوري هاي دانشگاه همچنين دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت در حال راه اندازي است.
تاریخ:
1393/09/23
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.