۱۳۹۹ پنج شنبه ۳ مهر
فراخوان وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشكي با همكاري وحمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در جهت توسعه فناوري هاي سلامت
فراخوان حمايت از طرح هاي فناوري سلامت

مقدمه

حمايت از كسب ، توسعه وانتقال دانش فني و تحقق فرايند نوآوري در بخش هاي ساخت و توليد فناوري هاي سلامت ازطريق  همگرايي بين بخش علمي و صنعتي و بهره گيري از دانش ملي براي تبديل علم به ثروت در راستاي اهداف اقتصاد مقاومتي نقشه جامع علمي كشور و همچنين سند چشم انداز 1404از طريق :

-         كمك به توسعه فناوري‌هاي دانش بنيان به منظور بهره مندي از نتايج آن

-         كمك به توانمند سازي علمي و فني بخش خصوصي كشور

-    كمك وحمايت از طرح هاي فناورانه ونوآورانه محصول محور مشترك دانشگاه وصنعت منطبق بر نيازهاي نظام سلامت كشور

مشخصات طرح‌ها :

-         منجر به كسب ، و يا توسعه دانش فني در داخل كشور شود.

-    ماهيت علمي داشته و از فناوري هاي متوسط وپيشرفته استفاده كند و قلمرو بكارگيري و بهره مندي از نتايج آن در مقياس ملي و فرا ملي باشد.

-         منجر به توليد محصول قابل استفاده در نظام سلامت شود.

-         اجراي طرح با همكاري كامل بين صنعت و دانشگاه باشد (با اولويت تاسيس شركت هاي دانش بنيان)

-         قابليت اخذ استاندارهاي لازم ملي و بين المللي را دارا باشد.

-         داراي فناوري ويا نوآوري جدي درمقايسه با محصولات موجود در بازار داخل كشور باشد.

-         در صورت انتقال تكنولوژي در بازه زماني مشخص منجر به انتقال دانش فني گردد.

-         پاسخگوي نيازهاي فناورانه برنامه‌هاي ميان مدت و دراز‌مدت رشد و توسعه كشورباشد.

-         طرح هاي ارائه شده حتي الامكان داراي ثبت اختراع و يا پتنت باشد

-         مجري در خصوص طرح ارائه شده حتي الامكان داراي مقاله چاپ شده در مراجع معتبر باشد.

-    طرح هاي ارائه شده حتي الامكان موفق به كسب جايزه از جشنواره هاي معتبر داخلي و بين المللي شده باشد

*در خصوص توليد مواد اوليه :

كسب دانش فني توليد مواد اوليه در مقياس صنعتي مد نظرمي باشد.

-         جهت توليد صنعتي مواد اوليه، محل توليد را مشخص نموده و در صورت نياز به همكاري شركتهاي توليدي قرارداد با شركت مربوطه الزامي است.

-         قرارداد توليد شكل نهايي دارو (Finish Product) با شركت توليد كننده الزامي است.

نحوه ارسال طرح ها:

-    مراجعه به سايت دفتر توسعه فناوري سلامت دروبگاه معاونت تحقيقات وفناوري وزارت بهداشت به آدرس زير: دفتر توسعه فناوري هاي سلامت/منوي مراكز و گروهها/www.Hbi.ir

-         دريافت الويتها و كاربرگ هاي مربوطه

-    ارسال فرم تكميل شده بشكل pdf به همراه نامه درخواست بررسي طرح به عنوان رييس محترم دفتر توسعه فناوري سلامت به آدرس :   fanavarimedical@gmail.com

نحوه بررسي طرح:

بر اساس فلوچارت مندرج در بخش  گروه فناوري هاي تخصصي سايت دفتر توسعه فناوري سلامت

نحوه حمايت از طرح ها:

-         معرفي مجري به معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري جهت استفاده از تسهيلات

-         معرفي به صندوق هاي غير دولتي حمايت از پژوهش وفناوري سلامت جهت استفاده از تسهيلات

تبصره : اعطاي اعتبار به طرح ها برحسب ضوابط هر صندوق صورت مي گيرد.

نكات مهم:

- اعتبارات اختصاص‌يافته نمي‌تواند صرف خريد زمين و بنا، احداث يا تعمير ساختمان،برگزاري همايش‌ها، استخدام نيرو ( به استثناي خدمات قراردادي تخصصي مرتبط ) و نظاير آن، گردد. لذا خواهشمند است در موقع تكميل فرم به اين موضوع توجه شود.

- كليه طرح ها مي بايست با امضا ومهر شركت متقاضي ارسال گردد.

- در صورت ارايه طرح توسط فرد حقيقي پيش بيني زمان تاسيس شركت واعضاي هيئت مديره در كاربرگ اعلام گردد.

- متقاضيان ارايه طرح هاي فناوري اطلاعات و رباتيك پزشكي براي ارايه طرح از كاربرگ تجهيزات پزشكي استفاده نمايند.

- اولويت واگذاري طرح‌هاي مصوب براي اجرا بر اساس نوع طرح ها به گونه‌اي خواهد بود كه به توانمندي بخش خصوصي بيانجامد.

- مجري موظف است كه درانجام طرح از تمام دستگاه‌ها و افرادي كه در قرارداد به عنوان همكار مشخص شده‌اند، استفاده نمايد.

- از تمام طرح‌ها بازديد دوره‌اي صورت مي‌گيرد و گزارش پيشرفت كار از نظر مالي، فني و اجرايي و همچنين گزارش ميزان تدوين مستندات علمي و اجرايي طرح در فرايند داوري‌نهايي لحاظ مي‌گردد

-  مجري بايد اطلاعات لازم و گزارش پيشرفت انجام طرح را حسب نظر و درخواست دفتر توسعه فناوري سلامت ارائه نمايد.

- پرداخت‌ها در چارچوب اعتبار مصوب،پس از پايان هر مرحله از اجراي طرح و براساس ارزشيابي و داوري ‌نهايي در خصوص پيشرفت طرح پس از تأييد توسط معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت و مركز طرح هاي كلان معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري  صورت مي‌گيرد.

-         همكاران محترم دفتر توسعه فناوري سلامت پاسخگوي سوالات شما هستند:

خانم دكتر ذاكري : دبير كميته هاي دارو و واكسن  -  تلفن تماس : 81455473

آقاي دكتر جعفر پيشه : كميته ي توان بخشي - تلفن تماس: 51213159

آقاي مهندس آزادبخت: كميته ي تجهيزات پزشكي، دندانپزشكي، آزمايشگاهي (IVD)- تلفن تماس: 81455133

سركار خانم صابري : كارشناس مسئول كميته هاي : گياهان دارويي وطب سنتي، آرايشي و بهداشتي، غذا، سموم حلالها و مواد شيميائي -  تلفن تماس : 81455046

سركار خانم سرداري: سلول درماني وطب ترميمي، فناوري اطلاعات ورباتيك پزشكي - تلفن تماس: 81455529

نشاني: تهران_ شهرك غرب_ خ ايوانك-وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي- بلوك A- طبقه 13 -دفتر توسعه فناوري سلامت

تاریخ:
1395/01/30
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.