۱۳۹۹ پنج شنبه ۳ مهر
احياي شركت‌هاي ورشكسته براي توليد محصولات دانش‌بنيان
رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي از احياي شركت‌هاي ورشكسته و رو به زوال براي توليد محصولات دانش‌بنيان خبر داد.
بهزاد سلطاني رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي در گفت‌و‌گو با خبرنگار  حوزه فن‌آوري‌هاي نوين  گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان اظهار كرد: در حال حاضر دستورالعمل‌هايي براي احياي شركت‌هاي ورشكسته رو به زوال در دستور كار داريم تا بتوانيم با حمايت اين شركت‌ها اقدام به توليد محصولات دانش‌بنيان كنيم.
وي ادامه داد: تامين مالي براي شركت‌هاي دانش‌بنيان بر‌اساس مراحل عمر اين شركت‌ها متفاوت خواهد بود.
سلطاني تاكيد كرد: در ابتداي تاسيس اين شركت‌ها پس اندازها و گرنت‌هاي پژوهشي مهم است و پس از آن خدمات صندوق‌هاي خطر پذير در پنج سال اول عمر اين شركت‌ها حائز اهميت است.
سلطاني تصريح كرد: صندوق نوآوري و شكوفايي در صورت پشت سرگذاشتن موفقيت آميز مراحل ارزيابي، اقدام به حمايت از طرح‌هاي اولويت‌دار مي‌كند.
وي با اشاره به اهداف صندوق نوآوري و شكوفايي خاطر نشان كرد: تجاري سازي نوآوري‌ها، دستاوردهاي پژوهشي، اختراعات و كاربردي كردن دانش از طريق ارائه كمك‌ها و خدمات مالي به شركتهاي دانش‌بنيان از اهداف تشكيل صندوق نوآوري و شكوفايي است.
سلطاني عنوان كرد: خدمات صندوق مشمول طرح‌هاي صنعتي است و اين حمايت‌ها در قالب ارائه وام و مشاركت در اجراي طرح‌ها ارائه مي‌شود.
وي در زمينه بيشترين ميزان سرمايه گذاري در حوزه‌هاي فناوري بيان كرد: بيشترين مبلغ مصوب سرمايه گذاري اين صندوق مربوط به فناوري‌ هاي زيستي است و پس از آن حوزه‌هاي محصولات پيشرفته الكترونيك، فناوري اطلاعات و ارتباطات تجهيزات پيشرفته آزمايشگاهي بيشترين ميزان سرمايه گذاري را به خود اختصاص داده‌اند.
تاریخ:
1394/12/12
تعداد بازدید:
1904
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.